SOK overtager Lyngby Radio

Allan Lavridsens billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (4 stemmer)

I december 2012 vedtog Folketinget en ekstra afgift på kaskoforsikring af lystbåde - begrundet i øgede udgifter til drift af Lyngby Radio. Det var en dårlig undskyldning til at starte med.

Knud Holdgaard fra Lyngby Radio siger at tiden i høj grad er ved at løbe fra den VHF-baserede kommunikation.

- "Vi ekspederer næsten ingen almindelige samtaler længere. Den kommercielle skibstrafik er gået over til satellitbaseret kommunikation og på lystbådene bruger langt de fleste mobiltelefon. Samtidig har alle erhvervsfartøjer og de fleste lystbåde efterhånden DSC-telefoni, som digitalt kan sende nødopkald.

Det var vi mildt sagt en del der synes var en dårlig ide. Det viser sig da også at der hele tiden har været andre planer.

Af forsvarsaftalen fremgår det at driften af Lyngby Radio 1. januar 2015 skal overgå til Forsvaret, så regningen fra TDC kommer ikke mere. 

Gad vide hvad sejlernes 30 millioner så skal bruges til ?

Kilde: Bådnyt

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Torben Jørgensens billede

Hvis dette er tilfældet/korrekt er det direkte svinsk!

Torben Jørgensens billede

Tja.. de er jo 100% sikkert ført til regnskab. Så det bliver der sgu ikke pillet ved igen.

Allan Stenders billede

Endnu en gang er vi blevet ført bag lyset og rundt ved næsen. Hvad sker der?????? Få så den afgift fjernet...!!!!

nick steffensens billede

Jeg syntes ikke at afgiften er det mest skræmmende ved det her, mere at det er blevet sådan, at de mennesker vi giver det hverv at forvalte vores land, i den grad kører deres eget race og pisser os andre direkte op og ned af ryggen.
Det giver virkelig lyst til at sejle langt væk. I lang tid.
God vind til jer..

Michael Thorsens billede

Jeg tænker bare på hvor mange havne der kommer til at mangle sejler, altså frie pladser mangle på indtjening, så stiger bådpladserne så er det kun de rige der har råd til at sejle som regeringen ligger op til. Den må væk den regering, alt er kun blevet meget dyre mens de har været der. et eks. er et stykke cocolade 200g koster 17 kr. i Sverige og 28 kr. i Danmark, noget er der galt.
Måske de tjener for meget på bogen 34 % ned i løn til dem der inde.

Mvh

Michael

HOs billede

Ja det er noget møj med denne regning der påføres sejlere, men der ligger jo en kæmpe regning for overforbrug fra den tidligere regering som skal betales.
(de tidligere overpampere stjal også min efterløn)

nick steffensens billede

Enig HO. Når jeg giver mit besyv tilkende, er kritikken ikke møntet på et bestemt parti, eller partifarve. Næ mere en gennerel opgiven ift. stort set alle på tinge. God vind

Torben Jørgensens billede

Jep - og ved i hvad, eneste grund til at vi vrøvler om det PT, er fordi vi IKKE er på vandet. Når sejlene først står kniv skabt i en blød, varm, kælen vind - så kan de helt sikkert rende mig et vist sted hvor solen ikke skinner - Jeg er nemlig sejler - BUM!!

oems billede

Jeg kan altså ikke lade være med at kommentere, selv om jeg havde besluttet mig for at lade være...

Beredskabet fra SOK skal jo opretholdes under alle omstændigheder i den ene eller anden form, det er Danmark forpligtet til, - så selve udgiften for staten forsvinder jo ikke som dug for solen ved at en organisatorisk enhed(SOK) bliver lagt ind under en anden.

Som regel bliver det endda dyrere, siger mine 35 års erfaring mig Smile (PS: fra det private erhvervsliv Smile )

Læs i øvrigt her hvordan Troels Lund forsvarer kaskoafgiften så sent som i 2010
http://www.baadmagasinet.dk/index.php?sid=107&cid=12685&page=2

Lyder han ikke fuldkommen som Holger K..? Smile

Ja, lad os komme i vandet, - her en lørdag morgen med en varm kop kaffe i hånden. Dammed good coffee, som han sagde i Twin Peaks.

Indånd luften fra frisk havvand. Nyd stilheden. En enkelt måge blander sig. Mærk foråret. Se på kysten. Mærk det duver blidt og vandet klukker stille langs vandlinien. Teaktræet føles varmt. Kahytten er lun. Hynderne er bløde. Ahhhh..

nick steffensens billede

Ja det bliver lidt enklere at få sig selv til at øffe sine meninger ud over uskyldige sejlere, når man går og ærges over vejrliget og manglende vand under kølen. I har ret, så hellere tage en tur ned på havnen og drømme lidt, eller gå ind i politik. God vind

Annonce