Super vellykket Sejlnet træf

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Vejret kunne næsten ikke have været bedre, da Sejlnet i sidste weekend afholdte det årlige træf. I år var værtshavnen, Årets havn 2012, Juelsminde havn. Det er anden gang, at der bliver afholdt Sejlnet træf. Sidste års træf var i Vindeby Havn på Taasinge. Det blev til to hyggelige dage, hvor der blev snakket Sejlnet og tursejlads.

Det var rart at se nye og kendte ansigter i Juelsminde. Nogen kom sejlende, mens andre kom i bil. HO lagde hårdt ud med en velkomstkomité på bro 14. Lige så stille lørdag eftermiddag kom bådene sejlende ind. Lørdag var vejret så godt, at vi fravalgte det planlagte program, der stod på spisning i Juelsminde by til fordel for en grillaften på kajen.

File 10017

HO og Helle bød på kolde øl og sodavand ved bro 14

Juelsminde Sejlklub havde været så venlige at låne os et af deres klubhuse, hvor vi sad på terrassen og hyggede. Det var en meget hyggelig aften, og det var dejligt at se nogle af de lokale sejlere også kiggede forbi.

File 10062

Superhyggelig grillaften

Søndag var der fælles morgenmad. Til middag fulgtes de fleste op til en hyggelig restaurant i havnen, hvor middagsmaden blev indtaget. Da alle var mætte, havde HO arrangeret hollandsk auktion på havnekajen, hvor en gummibåd og foldecykel skulle under hammeren. Jeg ved ikke, om det var fordi, vi var i Jylland, men folk holdte godt på pengene. Erik blev dog den heldige køber af et styks ny cykel, mens HO selv bød på gummibåden.

File 10066

Aktionen er i gang med HO i front

Efterfølgende havde Tante (s)krab aka Helle arrangeret krabbefiskekonkurrence. Ungerne var dog allerede i gang med at fiske den ene krabbe efter den anden op ad bassinet.

File 10088

Der fiskes krabber op ad bassinet

Om aftnen var der naturligvis fællesspisning og hyggeligt samvær. Igen var grillen på havnen ved klubhuset tændt, hvor man selv kunne lægge kødet på.

File 10089

Juelsminde Havn har mange dejlige faciliteter

HO havde (naturligvis) igen været på pletten med lækker dessert til alle - bananer med flødeskum, brun farin og whiskey.

En stor tak skal lyde til HO og hans kone Helle for at lægge så mange kræfter i at holde et vellykket træf. Yderligere en tak til Juelsminde Havn og Sejlklub for at vi måtte være i jeres havn - det er nogle dejlige faciliteter, I har - og vi kommer helt sikkert igen. Sidst men ikke mindst tak til alle jer Sejlnet brugere og sejlere, der lagde vejen forbi Juelsminde Havn.

Har I billeder må I meget gerne smide dem op her på sitet Shock)

Annonce