Danske sejler logs

Moffen Larss billede

Dybde i San Diego havn

Er der nogen her der kan hjælpe mig med at finde ud af hvor dybt der er i havnen i San Diego havn.
det er specielt på koordinat. 32.703192 -117.161372
Jeg skal lave et arrangement der.

JacobMAs billede

Vil 5G give os hurtigt bredbånd på båden?

Jeg læste her den anden dag om 5G, og hvor hurtigt det egentlig bliver.

Jeg kom derfor til at tænke på, og 5G også vil give et kraftigere signal, så vi, når vi er ude og sejle, kan nyde godt af lynhurtigt bredbånd langs kysterne?

I den artikel jeg læste på billig-bredbånd.nu, kunne jeg f.eks. læse, at 5G vil give hastigheder helt op til 1GB per sekund, hvilket jo reelt set svarer til fiber. Det skulle allerede komme i 2020, så der er bestemt noget at gælde sig til.

anderskruse12345s billede

Turen går til: Bornholm

Efter at have haft min første tur til Sverige og et par mindre småture rundt omkring i Limfjorden, Kattegat og Vesterhavet valgte jeg i efteråret at tage ud på en lidt længere tur - uagtet det dårlige vejr. Turen gik nemlig til Bornholm.

anderskruse12345s billede

Jomfrutur til Sverige

Da jeg for nyligt købte min første båd gik jeg og finpudsede den i es stykke tid, men efter en måned valgte jeg, at det var tid til at sætte sejl mod fjerne kyster. Jeg valgte, at den første tur skulle gå til det svenske, og det kom jeg ikke til at fortryde. 

Dannie Sevang Berthelsens billede

Nymindegab Vesterhavn

Jeg har netop læst denne spændende artikel.

Hvis nogen har prøvet at anløbe Nymindegab, vil jeg gerne høre om jeres erfaringer.

http://dagbladetringskjern.dk/hvidesande/Nu-kan-skibene-sejle-til-Nymind...

galants billede

isailor

Hej alle.
Har desværre kommet til at slette isailor til ipad med det købte søkort over Danmark - har gen-installeret isailor,
men desværre er søkortet også slettet, kan man få sit kort tilbag, da det jo er et købt kort, og hvordan??

Det er "træls" at skulle købe et nyt..
Mvh. Gert

maskinmesterens billede

Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies

Michael_Klabers billede

Køb af båd i Schweiz!

Jeg ville lige høre. Køber jeg en bette motorbåd i Schweiz, er der et egentlig transportproblem. Hvor i Tyskland kan jeg få båden (mål: 6,10 x 2,35) lagt i vandet og sejle den hjem med en Y3?

Allan Lavridsens billede

Båd lejes 1/8 til 7/8 - 2016

Vores elskede båd blev solgt, så vi søger en båd til leje 1/8 til 7/8 minimum 30 fod. Besætning 2 erfarne sejlere med duelighedsbevis og vores børn. Ingen bureauer tak kun direkte privat Smile Skriv til Trinesoe@gmail.com eller Allancph@gmail.com

goal2016s billede

Lynetten-Bornholm

Hejsa
Min kæreste og jeg, vil meget gerne til Bornholm denne sommer, men min kæreste er ny i gamet, og jeg har ikke sejlet turen i mange år, og aldrig "alene"
Da vi samtidig har skaffet os en motorbåd Bayliner 2355 Ciera, istedet for sejlbåd, så er vi nervøse for om benzinen rækker, hvilken rute der er den bedste f.eks. via Falsterbro kanalen, og om vi kan klare de lidt svære havne indløb som nogen gange er på Bornholm,vi tænker også om man kan købe sig til lidt hjælp via en gps som lægger ruten for en? Vi har de sidste sæsoner elsket at komme på Hven, samt andre havne i Øresund.

Annonce